fbpx

Nye anbefalinger for Best Practices på TikTok [Infographic]

Marketing

TikTok fortsetter å vokse og etablere seg som en viktig aktør for annonsører. Plattformen har funnet frem til strategier bak vinnende annonser som drar nytte av datadrevet anbefalinger for å gjøre det enklere for annonsører.

Gjør innhold native

Markedsføring på TikTok er forskjellig fra andre plattformer. TikTok-brukere ønsker innhold som er tilpasset plattformen, mer enn andre plattformer. En trend vi ser med alle plattformer som bruker fullskjerm, kortformat video. Resulterer i mindre vellykket avbrytende reklame, så du må tilpasse innhold for «For you»-feeden for maksimal merkevareeffekt.

Gode ​​fremgangsmåter for innhold

Du bør bruke både merkevareledet og skaperdrevet innhold for full effekt. Det er viktig at du både har innhold som kommer direkte fra merkevaren, og at det er lignende meldinger fra skapere på plattformen. På samme måte som det fungerer best ved bruk av flere plattformer for å få maksimal effekt. 

Lyd, musikk og voiceover

Kreative bør bruke både musikk og voiceover sammen med teksten. IPSOS-analyse viser tydelig en positiv sammenheng ved bruk av både musikk og voiceover. Vi anbefaler alltid våre kunder å legge dette sammen med tekstoverlegg.

Bruk mennesker eller karakterer

Folk vil se karakterer, dette kan være en ekte person, fiktiv karakter eller maskot. Vår anbefaling er å bruke personer eller karakterer målgruppen kan kjenne seg igjen i, som gir en høyere annonsegjenkalling.

Vis frem merkevaren din tidlig

Som tidligere forskning viser og vår egen erfaring tilsier, bør man vise merkevaren i de første sekundene uten å bare vise en merkelig plassert logo. I tillegg bør merkevarene vises frem flere ganger gjennom videoen.

Ikke glem tilbudet

Vær tydelig med budskapet. Få frem fordelen med produktet eller tjenesten for bedre annonsegjenkalling og merkevarekobling.

Bak studien

TikTok samarbeidet med IPSOS for å gjennomføre metaanalysen. Det resulterte i en studier på 296 merkevarer over en periode på ett år som ga innsikt i elementene som gir best respons.