fbpx
Bli en del av Admirate du også

Interessert i personlig vekst?
Det er vi også!

Vi startet Admirate fordi vi ville ha en god arbeidsplass. Et sted der alle som jobber skulle trives og kunne utvikle seg.
I Admirate tar vi bare inn de kundene vi virkelig ønsker å jobbe med. Vi jobber kun med kunder vi kan gjøre en stor forskjell for, det er gøy både for oss og for kundene!


Hos oss er det både hardt arbeid og mye moro! Hvert halvår reiser vi på kick-off til en storby der vi kombinerer læring med nye opplevelser. Vi mener at det er viktig å reise og få nye inntrykk og opplevelser for å være kreative og for å kunne levere optimalt for våre kunder.


Vi leter alltid etter nye personer som kan komplettere teamet vårt – føler du at dette er noe for deg? Da er du varmt velkommen til å ta kontakt med oss!

Les mer om oss her

bli med i team admirate du også

Karriere og jobb i Admirate

I Admirate er det plass til alle ulike typer mennesker. Det viktigste er at du liker å jobbe i team og at du har særdeles god ekspertise innen et eller flere fagområder. Skulle du ikke ha særdeles god kompetanse enda, men det er noe du jobber med er vi likevel veldig interessert i å snakke med deg!

Du kommer langt med rett innstilling. Klisjeen “hire for attitude, train the skills” har faktisk noe for seg!

Bli med å pushe deg selv og Admirate videre til neste nivå.

Her ser du de områdene vi alltid leter etter talenter innen:

Tech og Ad Ops med ansvar

Våre techfolk jobber kontinuerlig med å forbedre og optimalisere våre kunders markedsførings- og annonsekonsepter. Vi ser etter talentfulle “hands-on” operasjonelle problemløsere som kan håndtere rask vekst.

Eksperter med skills

Har du høy ekspertise innen et eller flere fagfelt? Er du en skikkelig fagekspert som elsker å levere på høyt nivå? Da er du kanskje akkurat den vi er på utkikk etter. Eksperter hos Admirate jobber med litt av hvert. Det kan være innen markedsføring, salg eller pr & kommunikasjon.

Rådgivere og selgere

Akkurat nå søker vi etter flere selgere til vårt salgs- og markedsteam. Hverdagen består i å snakke med potensielle nye kunder og selge inn Admirate. Du må ha god forståelse for de utfordringer ulike selskaper møter og kunne ta godt hånd om kunden.

Account Managers

Vi er på utkikk etter flere dyktige Account Managers. Alle kunder i Admirate har Account Managers. Vi leter etter engasjerte medarbeidere som tar eierskap og ønsker å utgjøre en forskjell for våre kunder.

Du må være pålitelig, trives med ansvar og evne å styre din arbeidshverdag. Du klarer å forstå kundens behov og hvordan Admirate kan bidra til å skape lønnsom vekst hos kunden.

Våre Account Managers er tilstede for kundene gjennom hele livssyklusen – fra onboarding til implementering av løsninger og rapportering samt løpende dialog.

Høres dette interessant ut?

Vi ser spent frem til å høre fra deg, og vi ansetter fortløpende. Send gjerne inn din CV og søknad til oss: hr@admirate.no

Felles for alle stillingene er at du vil jobbe med spennende prosjekter og du vil være en del av et stimulerende arbeidsmiljø med høyt kompetente kolleger.

Du vil bli en del av ett av landets sterkeste performance-team som har sterkt fokus på å lykkes i markedet. Vi tilbyr gode kompensasjonsordninger og mulighet for partnerskap gjennom eierskap.