fbpx

Bør du benytte deg av et vekstbyrå?

Marketing

Grunnen til at du leser dette er sannsynligvis at du ikke er fornøyd med effekten av markedsføringen og annonseringen dere har i dag. Og du er ikke alene! Så hvorfor bruke vekstbyrå eller growth marketing agency som det så fint heter engelsk?

Mange kunder kommer til oss fordi de opplever at effekten av annonseringen er lav og at kostnaden gjør at det knapt lønner seg. Det kan virke merkelig at man får høyere avkastning på annonsekronene sine ved å la et byrå ta hånd om markedsføringen og annonsekanalene enn at man gjør dette in-house.

Det er så mange faktorer å ta hensyn til når det gjelder valg av den mest mulig optimale strategien og mye å ha kontroll på under implementeringen. I tillegg går utviklingen av annonsering på nett så hurtig at det er tilnærmet umulig å lykkes uten hjelp fra noen som holder seg kontinuerlig oppdatert.

Annonsering på nett er jo enkelt!

Ja, det kan være enkelt å sette opp annonser. Men det å lykkes med annonsering på nett slik at man vokser er noe helt annet.

“Det er jo bare å sette opp en konto på Google og en konto på Meta. Det finnes jo et utall gratis kurs og instruksjonsvideoer online.” Man føler at dette er noe man kan klare helt selv. Det viser seg ofte at det ikke var så lett som man trodde. Da kommer selskaper til oss og lurer på hva de har gjort feil.

Vi kan ikke gi ett svar -og det er nettopp det som er grunnen til at de selv ikke har lyktes.

Fordi det å lykkes med vekst på nettet handler i stor grad om erfaring og kunnskap.

 

Kan det virkelig være mer effektivt å bruke et byrå enn å gjøre det in-house?

Det er en stadig større jungel av digitale kanaler man kan bruke for å nå potensielle kunder. Sosiale plattformer som TikTok, SnapChat, Google, Meta er bare en del av mulighetene.

Hvilke man skal velge er avhengig er blant annet avhengig av:

  • Mål
  • Budsjett
  • Produkt
  • Kundegruppe
  • Landingssider
  • Annonsemateriale
  • Samt hva man har gjort tidligere
  • Og mer

Diagnosering, strategi og taktikk er bare en del av kostnadseffektivt salg på nett. Testing, kontinuerlig oppfølging, korrigering og optimalisering er like viktig for å lykkes.

Er vekstbyrå riktig for din bedrift?

I et hav av byråer som jobber med markedsføring og annonsering skiller vekstbyrået seg ut. Synlighet og merkevarebygging bør også føre til salg. Vi jobber for å få raske, målbare og kostnadseffektive resultater -Vi skal hjelpe din bedrift å vokse med vekstmarkedsføring!

Her er det effekt som gjelder. Ingen mediekanaler er utelukket så lenge de passer inn i mediemiksen. Målet er å få din bedrift til å oppnå bedre resultater. Ønsker du kun synlighet er ikke et vekstbyrå riktig for deg.

La oss hjelpe deg med å bruke ditt annonseringsbudsjett til å skape vekst!