fbpx

Over 15.000 varme leads med telemarketing og affiliate

Alarmselskapet Sensor Alarm gikk all-inn i Norge

– lanseringen i Norge førte til overarbeidet salgsavdeling

Vi hjelper selskaper med turboladet vekststrategi

Sensor Alarm app

Sensor Alarm leverer er en ny type moderne alarmtjeneste. En smartalarm bygget med svensk teknologi for innbrudd, brann & strømbrudd.

Alarmen kan kobles til både alarmsentral og nabonettverk. Den styres enkelt ved hjelp av mobilappen, og er en trygg og rimelig boligalarm.

I løpet av 15 minutter setter du selv opp alarmen med din plug and play-guide. Ingen installasjon eller startkostnad.

Sensor Alarm har på kort tid etablert seg i Sverige, og nå skal de vokse i Norge.

Utfordring

Sensor Alarm kom til Admirate i 2021 for å diskutere den norske lansering. Gjennom vår analyse av det norske alarmmarkedet fant vi driverne i markedet, og samtidig hvilke barrierer som eksisterte. Aktørene i alarmbransjen i Norge har tilnærmet monopol mellom Verisure og Sector.

Sammen med Sensor Alarm utviklet vi en plan for å få flest mulig, så raskt som mulig, til å teste alarmen helt gratis og uten forpliktelser. Vårt mål var å generere flere tusen varme kundeemner for å få svar på om produktet var klart for det norske markedet.

Så, hvordan får man tusenvis til å teste en alarm på kort tid?

Løsning

Svaret ble affiliate markedsføring. På ren no cure, no pay-basis. I tillegg koblet vi på et eksternt salgsteam som ringte på de varme leads som vi hentet inn eksklusivt for Sensor Alarm. Alle leads ble hentet inn med samtykke og i fulgte GDPR. Hele kampanjen var digital, og leads ble sendt direkte til salgsteamet sin dialer i sanntid.

Vi utviklet en kampanje der vi kun benyttet digitale kanaler få å nå ut med budskapet om å prøve en ny type alarm. Produktet var helt nytt i Norge, en hybrid mellom alarm og smarthus-teknologi. Etter noen tester i liten skala, og vurdering av de ulike kanalene gikk vi inn og justerte hovedkampanjen til en lanseringskampanje som kunne skalere raskt.

Resultatene

51.100+

Klikk

15.300+

Varme leads

Over 30%

Konverteringsrate

Overabeidet

TM-avdeling

På under 3 måneder

Ved fremleggelsen av årsresultat for 2021 i februar 2022, uttalte Sensor Alarm:

"Vidare har vi under det fjärde kvartalet lanserat vårt smarta hemlarm på den norska marknaden och intresset hos sälj- och marknadspartners har varit stort. Marknaden i Norge är lik den i Sverige där en klar majoritet av hushållen saknar hemlarm, till stor del beroende på det höga prisläget och den låga konkurrensen på marknaden. Med Sensor Alarms prispressande hemlarmsprodukt riktar vi oss i Norge mot en bredare målgrupp än vad som tidigare har varit möjligt på grund av marknadens produktutbud och prisläge. Jag är övertygad om att etableringen på den norska marknaden kommer att vara en viktig del i vår tillväxt under 2022."

Martin Norsebäck
CEO

Admirate er allerede i gang med neste vekstfase for Sensor Alarm inn mot nye målgrupper, og vi satser på fortsatt rask vekst for Sensor Alarm i 2022.