fbpx

500% økning i onlinesalg

Hvordan vi snudde en nedadgående trend på under tre måneder

– Og skapte en engasjert følgerbase som ønsker å bidra til en mer holdbar fremtid

Vi hjelper våre kunder å lykkes

Alain Houtsma og Sascha Stinits startet Nordic Bee fordi  de ønsket å kombinere lidenskapen for naturen med å lage gode nordiske produkter.

Det er alltid fantastisk å finne en løsning for et merke som brenner for miljøet. Nordic Bee hadde en klar miljøprofil og en god historie, men de trengte hjelp til å forstå hvordan de kunne bygge merkevaren sin rundt dette.

De har akkurat den typen ambisiøse, eventyrlystne og etiske merkevarer vi elsker å jobbe med.

Problemet

Mesterkokk Sascha hadde vært en småskala birøkter i årevis. Han har alltid vært lidenskapelig opptatt av å lage de beste smakene. For flere år siden lagde han syltetøy med honning for å teste holdbarheten. Da Alain ble med, bestemte de seg for at det var på tide å øke vareutvalget ytterligere .

Akkurat da de økte produksjonen, kom korona og ødela deres opprinnelige strategi for markedsføring. Etter å nettopp ha investert i nye lokaler, bier og birøktutstyr, trengte Nordic Bee en engasjert markedsføringspartner for å bygge sitt publikum og øke salget på nett. 

Løsningen

En rask titt på nettstedet deres viste oss at deres tilstedeværelse på nettet ikke samsvarte med kvaliteten på produktene deres. Vi jobbet med Nordic Bee for å bygget tillit hos målgruppen.

For å sikre rask ekspansjon hjalp vi Nordic Bee med å sette opp en Kickstarter-kampanje. Crowdfunding er normalt ikke lett i næringsmiddelindustrien, men vi trodde at det var noe med Nordic Bee som kunne få det til å fungere. Og det gjorde det, kampanjen nådde 150% finansiering, i tillegg la erfaringene fra denne kampanjen grunnlaget for deres videre utvidelse. De oppdaget nye markeder og fikk nye, lojale kunder i hele verden.

Resultatene

+150

Avkastning på annonseutgifter (ROAS)

500%

Økning i månedlig salg på nettet

+200

Økt konverteringsfrekvens

800%

Økning i nettstedstrafikk

På mindre enn 3 måneder

“We have been working with Admirate for six months now and they have been our lifesaver. Corona made our initial market strategy fall and we would not have survived this year without Admirate. We learn a lot from working with Admirate and we are on a very good track thanks to them!”

Sascha Stinits
gründer av Nordic Bee