fbpx

30.000 potensielle kunder med marketing automation

Slik fikk kosttilskuddselskapet Vitamail nye abonnementer med e-post 

– og posisjonert seg med e-post i hele Norden

Vi hjelper selskaper som ønsker å vokse

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. De utvikler egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet.

Bedriften ble etablert i 2009.  Gjennom årene har de fått 250 000 kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Og en årlig omsetning på 110 millioner.

De siste årene har Vitamail videreutviklet strategien og satset tungt på digitale medier. 

Utfordring

Vitamail har de siste årene jobbet aktivt med branding og skapt godt innhold for å bygge kundelojalitet. 

Undersøkelser viser at mange potensielle kunder ikke kjøper direkte fra en annonse første gang de blir eksponert for den. 

Vitamail har dyktige tekstforfattere som produserer innhold av høy kvalitet, men ingen planer for innholdet utover annonsering og SEO.

Hvordan kan Vitamail nå få flere potensielle kunder til å bli kjent med produktene før de kjøper?

Løsning

Sammen med Vitamail sitt internasjonale team brukte vi eksisterende innhold til å skape nye magasiner til marketing automation med nedlastbare PDFer.

Gjennom målrettede annonser i sosiale medier som Facebook, Instagram, Tiktok og Snapchat skapte vi relevante e-postlister for de ulike produktene i nordiske markedene. E-postene forholder seg til GDPR og sendes kun ut til personer som aktivt har bedt om å last ned PDFer.

Resultatene

30.000

Nye abonnementer på e-post

55%

Åpningsfrekvens

150.000

Mailer sendt

11%

Klikk på linker

I løpet av 3 måneder

Marketing automation sammen med PDFer har fungert svært bra for Vitamail, og vi jobber med å utvide med flere produkter.

Løsningen er automatisert og Vitamail kommer til å fortsette å få abonnementer automatisk uten å gjøre endringer.